Curs Online D’ABUSOS SEXUALS INFANTIL: EINES DE DETECCIÓ I PREVENCIÓ (ASI)

ABUSOS SEXUALS INFANTIL EINES DE DETECCIÓ I PREVENCIÓ (ASI)
14
Dic

Curs Online D’ABUSOS SEXUALS INFANTIL: EINES DE DETECCIÓ I PREVENCIÓ (ASI)

RESUM

El Curs Online d'abusos sexuals infantil: Eines de detecció i prevenció (ASI) que s’imparteix a la prestigiosa Escola de Monitors de Barcelona prepara a l’alumne per a conèixer les tècniques per a poder reaccionar davant d’una revelació d’ASI, es parlarà de la detecció de l'abús sexual infantil des del lleure educatiu, els circuits i protocols existents que s'han de seguir en el moment en el que es coneix o es sospita de la existència d'una situació d’abús sexual, les bases formatives que ajudin a la detecció i prevenció de l’abús sexual infantil, així com a definir accions adequades per part dels responsables de les instal·lacions i d’equips de monitors per tal de prevenir l’ASI.

 

Inici de curs: Un cop es realitza l’ingrés de la matrícula

Plataforma: Google Classroom

Modalitat: Online, amb el suport dels formadors

Duració aproximada:  30 hores (5 temes)

Titulació: Certificat d'abusos sexuals infantil (ASI)

Preu: 75 €

Termini / Caducitat: Aquest curs té un termini de 3 meses per finalitzar tots els temes, un cop transcorregut aquest termini, el curs quedarà suspès.

ESTRUCTURA I CONTINGUTS DELS CURSOS

Quins punts es tracten en la formació? Els punts principals del temari son:

 

TEMARI

 
  1. INTRODUCCIÓ
  2. CONCEPTUALITZACIÓ I IDENTIFICACIÓ DE L'ABÚS SEXUAL INFANTIL
En aquest mòdul es defineix l’abús sexual infantil i es donen estratègies per a poder reaccionar davant d’una revelació d’ASI i s’aborden temes com el desenvolupament psicosexual dels infants, les conductes inadequades, les conductes de risc i les possibilitats d’actuacions pedagògiques a implementar per part dels equips de monitoratge del lleure.  
  1. IDENTIFICACIÓ DE L’ABÚS SEXUAL INFANTIL: DETECCIÓ I REVELACIÓ
En aquest mòdul es parlarà de la detecció de l'abús sexual infantil des del lleure educatiu així com també l’actuació davant d’una revelació, entenent el moment, les competències per abordar-ho, la importància de la primera resposta, etc.  
  1. ACTUACIÓ DAVANT L'ABÚS SEXUAL INFANTIL DES DEL LLEURE EDUCATIU
En aquest mòdul s’explicaran els circuits i protocols existents que s'han de seguir en el moment en el que es coneix o es sospita de la existència d'una situació d’abús sexual. A la vegada, també es parla dels recursos existents als quals es pot requerir ajuda i/o assessorament.  
  1. PREVENCIÓ DE L'ABÚS SEXUAL INFANTIL
En aquest mòdul s'estableixen les bases formatives que ajudin a la detecció i prevenció de l’abús sexual infantil, així com a definir accions adequades per part dels responsables de les instal·lacions i d’equips de monitors per tal de prevenir l’ASI.  

L'ESCOLA

 
El claustre de professors amb anys d'experiència en educació, liderant la formació en el lleure, realitzarà un seguiment personalitzat de l'aprenentatge de l'alumne, durant tota la formació.  Veure Claustre

Centre d'atenció a l'estudiant assessorament a l'alumne abans, durant, i després de la seva formació amb un telèfon directe amb el claustre docent. 644 40 57 94 / 638 58 58 60
 

OBJECTIUS D'AQUESTA FORMACIÓ

L’objectiu principal d’aquest curs és conèixer les tècniques per a poder reaccionar davant d’una revelació d’ASI, es parlarà de la detecció de l'abús sexual infantil des del lleure educatiu, els circuits i protocols existents que s'han de seguir en el moment en el que es coneix o es sospita de la existència d'una situació d’abús sexual, les bases formatives que ajudin a la detecció i prevenció de l’abús sexual infantil, així com a definir accions adequades per part dels responsables de les instal·lacions i d’equips de monitors per tal de prevenir l’ASI.

TITULACIÓ QUE S'OBTÉ

Aquest curs està certificat per l’Escola de Monitors de Barcelona
   
90,00 € 75,00 €

Curs

Nom i cognoms*

Correu electrònic*

Telèfon*

DNI o NIE*

Data de Naixement (DD/MM/AAAA)*

Adreça*

CP*

Població*

He llegit i accepto la política de privacitat, i la
política de cancel·lació.
M'agradaria rebre les novetats i descomptes exclusius per e-mail. Puc donar-me de baixa quan vulgui.