Claustre de professors

 
 
Oriol Piqueras
Emprenedor. Director i fundador de Crea Lleure. 10 anys d’experiència en el sector del lleure educatiu i social.
Arrelat a entitats polítiques i culturals.

 
 
Mercè Martorell
llicenciada en Psicologia i Màster en Artteràpia. Psicòloga i Artterapeuta. Docent de l’Escola de Monitors. Directora i Monitora de lleure
 
 
Maria Lorenzo
Formadora de l’escola en jocs i fitxes tècniques.
Llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Barcelona i la Universitat de Màlaga. Especialitzada en orientació juvenil. Monitora d’activitats de lleure desde fa més de 15 anys i directora de centres de lleure des de fa més de 10 anys, els tres últims com a coordinadora dels campaments de l’associació AEPNAA.
 
 
 
Guille Sànchez
Degree in Business Administration per la Wolverhampton University. 14 anys d’experiència en el lleure organitzant colònies d’estiu.
Docent del mòdul Projectes de Lleure i Programa d’activitats.
 
 
 
Lluís Forcadell-Díez
Activista i de cau. Màster en Salut Pública, Especialitzat en Gènere i Sexualitats. Director de lleure infantil i juvenil i consultor de polítiques de joventut. Acompanyo monitores en Educació ambiental i directores en l’Elaboració de Projectes.
 
 
Sílvia Pujol
Formadora de l’àmbit de Salut a l’escola.
Diplomada en Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona, amb l’especialitat d’infermeria pediàtrica. Directora i Monitora d’activitats en el temps de lleure infantil i juvenil. Més de tretze anys com a monitora de lleure i cinc com a directora. 
A banda de la formació en primers auxilis, a l’escola soc docent en el marc salut, tècniques d’expressió i l’avaluació en l’àmbit del lleure. 
 
Carles Juaní Moragas
Animador Sociocultural i Educador. Director d’activitats d’oci i temps de Lleure infantils i juvenils i President de l’Associació de Campaments Internacionals d’Olesa de Montserrat. Durant 24 anys he gaudit de diverses experiències com a monitor o director de lleure i després de 7 anys coordinant una ONG a Bolívia, ara compagino les tasques d’educador del Centre Obert del meu poble i tallers amb el col·lectiu Irènia i altres docències.
 
Anna Monés Verdiell
Treballadora social diplomada l’any 2011 per la Universitat de Barcelona (UB) i pròximament graduada en Educació Social per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Títol de monitora de lleure, dos anys d’experiència com a formadora de l’Escola i experiència laboral en prevenció d’alcohol, experiència laboral i voluntària amb infància i adolescència.
 
 
Noelia Portales
Màster de Geologia, amb especialització en Riscos Geològics. Graduada en Ciències Ambientals per la UAB i Tècnica Superior en Gestió i Organització dels Recursos Naturals i Paisatgístics.
Directora d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil. Més de 12 anys com a directora i monitora de lleure. A l’actualitat, educadora ambiental, divulgadora científica i formadora de l’escola des de l’any 2017. Docent en els marcs de montanyisme, normativa i danses.
 
Jordi Valls Xor
Formador per vocació, amb tres objectius a les meves sessions: compartir el que sé, aprendre de les alumnes i passar-m’ho bé!
Director de Lleure i en aquest mundillo des de fa una pila d’anys. En actiu com a Scout adult, ajudant a les entitats que ho demanen i intentant deixar el món una mica millor de com l’he trobat.
 
 
Bruno Félez Pérez.
Llicenciat en Ciències de l’activitat física i l’esport a l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya de Barcelona.
Màster en Formació del Professorat de Secundària, Formació Professional, especialitat en Educació Física.
Monitor d’activitats en el temps de lleure infantil i juvenil. Vuit anys com a monitor, coordinador i professor en el món del lleure.