Blog

Es mostra 1-5 de 5 resultats
ESTEM PROGRAMANT ELS NOUS CURSOS DE Pre-Monitor/a de Lleure, EN BREUS ELS TROBAREU A LA WEB. GRÀCIES 80,00 €

ESTEM PROGRAMANT ELS NOUS CURSOS DE Pre-Monitor/a de Lleure, EN BREUS ELS TROBAREU A LA WEB. GRÀCIES

El Curs de Pre-monitors que s’imparteix a la prestigiosa Escola de Monitors de Barcelona prepara a l’alumne per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, adreçat a persones entre 15 a 17 anys que volen participar en una entitat d’esplai i necessiten una orientació global i una reflexió integradora entorn del treball.

Més informació
80,00 €
jordi
ESTEM PROGRAMANT ELS NOUS CURSOS DE Salut i Lleure, EN BREUS ELS TROBAREU A LA WEB. GRÀCIES 125,00 €

ESTEM PROGRAMANT ELS NOUS CURSOS DE Salut i Lleure, EN BREUS ELS TROBAREU A LA WEB. GRÀCIES

El Curs de Salut i lleure que s’imparteix a l’Escola de Monitors de Barcelona prepara a l’alumne per donar eines en l’abordatge de temes relacionats amb les sexualitats, el consum de substàncies, la salut emocional i l’alimentació en grups d’infants i joves; introduint una mirada interseccional i de desigualtats socials, partint de la visió holística de la salut. Durant el curs s’utilitzaran metodologies participatives i vivencials (debats, dinàmiques i tallers) que posin els i les formants en el centre de l’aprenentatge.

Aquesta formació va adreçada a persones que treballen en l’àmbit del lleure infantil i juvenil i que vulguin aprofundir en la promoció d’hàbits saludables des de l’acció comunitària. No és necessari haver obtingut prèviament el títol de monitor/a o de director/a per a matricular-se en aquesta formació.

Més informació
125,00 €
jordi
ESTEM PROGRAMANT ELS NOUS CURSOS DE Vetllador/a Escolar, EN BREUS ELS TROBAREU A LA WEB. GRÀCIES 118,00 €

ESTEM PROGRAMANT ELS NOUS CURSOS DE Vetllador/a Escolar, EN BREUS ELS TROBAREU A LA WEB. GRÀCIES

El Curs de Vetllador/a escolar que s’imparteix a l’Escola de Monitors de Barcelona prepara a l’alumne per ser vetllador d’infants i joves, amb necessitats educatives específiques.
En els darrers anys la figura del vetllador escolar ha anat tenint una major presència i importància en les escoles ordinàries dins el marc de l’escola inclusiva. En aquest curs coneixeràs els elements clau de la inclusió educativa, els plans individualitzats i seràs capaç de donar resposta a les necessitats de suport educatiu dels infants i joves, amb necessitats educatives especials (NEE) a més de ser capaç d’aplicar estratègies per fomentar l’autonomia i el treball en equip.

Més informació
118,00 €
jordi
ESTEM PROGRAMANT ELS NOUS CURSOS DE Suport Vital Bàsic (SVB) i (DEA), EN BREUS ELS TROBAREU A LA WEB. GRÀCIES 125,00 €

ESTEM PROGRAMANT ELS NOUS CURSOS DE Suport Vital Bàsic (SVB) i (DEA), EN BREUS ELS TROBAREU A LA WEB. GRÀCIES

El curs de SVB + DEA prepara a l’alumne per intervenir de manera segura davant d’algú que ha tingut un accident/incident de salut capacitant-lo per saber actuar.

Titulació oficial tramitada per la Generalitat de Catalunya (Departament de Salut) – Nivell 2 Per mitjà d’aquest curs l’alumne aprendrà a realitzar el suport vital bàsic (SVB) en pacient amb aturada cardiorespiratòria que ho requereixin. Aplicar el desfibril·lador extern automàtic (DEA) en pacients amb aturada cardiorespiratòria que ho requereixin.

Més informació
125,00 €
jordi
CURS DE DIRECTOR/A D’ACTIVITATS DE LLEURE – INTENSIU (AGOST – SETEMBRE) 250,00 €

CURS DE DIRECTOR/A D’ACTIVITATS DE LLEURE – INTENSIU (AGOST – SETEMBRE)

Horari: Dilluns a Divendres de 9 a 14h y de 15 a 20h Hores pràctiques: 120 hores
Data inici: 17-08-2020 Hores lectives: 200 hores
Data finalització: 11-09-2020 Titulació: Director/a d’Activitats de Lleure
Tipus: Presencial Preu: 250 €
Lloc: Aula Escola de Monitors; Carrer Pallars, 390, 08019 Barcelona
Més informació
250,00 €
jordi